Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına uslu çıkış yeterli ikrar edilir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve makam kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının suhuletle açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

ve kontrolleri dokumalmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bile buna son had dikkat edilmektedir. Medyaya yansıtaraf ve yangın kapısı nedenli dirilik zayiatının olması bu mevzuya niye önem verilmesi gerektiğinin en önemli soyıtıdır.

Bunun bağırsakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın kapıları kullanım sahaına bakarak, rengine için evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini Yangın Kapısı sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılma mesajları allıkıp almadığı kabil görüşmeçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile ait bilgelik toplar.

Report this wiki page